LELKIPATIKA

7 kiváló stratégia, hogy megszabadulj a rossz karmától!

A súlyos karma sokféle kellemetlen formában jelentkezhet. Sokan ugyanolyan típusú embereket, munkahelyeket, betegségeket, eseményeket, baleseteket és szükségtelen terheket vonz be az életébe. A karmikus ciklusban való megrekedés úgy oldható fel, hogy elemzed a személyes karmádat, és megteszed a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy megszüntesd azt az állapotot.

A rossz karma a haragot táplálja. Ez vonzza be azokat az embereket, akik még több okot adnak arra, hogy neheztelhess. Alkalmazd a gyakorlatban is az alábbi 7 stratégiát, hogy megszűnjenek a jelenlegi karmikus terheid, és új valóságot teremthess:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

3. Vállalj felelősséget a tetteidért

Ha felismered a rosszat, elkezded érezni az energiaszerkezetét. A felelősségvállalást nehéz megtenni, mert senki sem szereti hibáztatni önmagát. Elkezded látni, hogy vajon mit csinálhattál rosszul, és hogyan kellene másképp tenned dolgokat a következő alkalommal, amikor hasonló helyzet merül fel. Tanulsz a hibáidból. Ez nem azt jelenti, hogy bűntudatot kell érezned, vagy a múltban kellene élned, csak azt, hogy a jövőben megígéred, hogy elsődlegesen megvizsgálod a karmádat, amikor egy adott döntéssel szembesülsz.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL