LELKIPATIKA

7 jel, mely azt mutatja, hogy kozmikus kapcsolatban vagy valakivel

Régóta tudjuk, hogy a világegyetemben minden mindennel összefügg, kapcsolatban van, és együttműködik, hogy segítsen nekünk a sorsunk beteljesítése felé vezető úton. Ez magában foglalja az életben bekövetkezett eseményeket és azokat az embereket, akikkel találkozunk. Bizonyos emberek azonban fontos szerepet játszanak abban, hogy megtanítsanak valamire, miközben az utadat járod.

Ahhoz, hogy jobban megértsd ezt az egészet, először fel kell ismerned azt, hogy az anyagi és a szellemi birodalom között különbség van. A lelked egy spirituális birodalom része és a jelenlegi életed határozza meg, hogy majd a következő életed hogyan fog zajlani. Nem tudhatod előre, hogy mi lesz a végcél, vagy mi a nagy terv, hiszen a lelked egy testbe van zárva, ami az anyagi síkon létezik. Az anyagi síkon való létezés kapcsán pedig nem vagy tisztában azzal, hogy mi ez a nagy terv, minek is vagy a része.

A szellemed ugyan tisztában van azzal, hogy egy komplett univerzális rejtvény része vagy, de ez a tudás nem áll elérhetővé számodra az anyagi létezés szintjén. Inkább a körülötted lévő világra fókuszálsz, és bizony ezért fontosak a kozmikus kapcsolatok, mivel adott embereket kifejezetten azért küld a világegyetem az életedbe, hogy irányítsanak, vezessenek egy olyan úton, ami ennek az univerzális rejtvénynek a része.

Lehet, hogy olyan emberekről van szó, akik motiválnak, inspirálnak, de akár olyanok is lehetnek, akiket nehéz kezelni, és ezáltal szerzel értékes tapasztalatokat. Ezeket a kapcsolatokat kifejezetten a te saját szellemed és tudatod választotta, hiszen a spirituális birodalomban mindenkinek meg van a maga saját egyéni célja és küldetése. Nem tudhatod tehát, hogy valakivel csupán véletlenül találkoztál, vagy egy kozmikus kapcsolat része vagy. Az alábbi 7 jelet tapasztalva viszont tudhatod, hogy kozmikus kapcsolatban állsz az adott személlyel:


 

 

1. Emberek, akik motiválnak és inspirálnak

Gyakran azért lép be egy adott személy az életedbe, hogy inspiráljon arra, hogy fejlődj vagy dolgozz keményen. Látva, hogy mások is elértek egy áloméletet, gyakran emlékeztet ez arra, hogy te is képes vagy mindenre, ha összpontosítasz és dolgozol. Segítenek neked emlékezni arra, hogy bármi lehetséges.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL