Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

7 figyelmeztető az Univerzumtól, hogy nem vagy összhangban a Felsőbb Éneddel

Szerző:
Szabó Anna
Úgy érzed magad mostanában, mintha nem is te lennél? Az Univerzum minden emberrel megpróbál kommunikálni, függetlenül attól, hogy hiszel-e ebben, vagy sem. Főként akkor próbál meg számodra üzenni, ha letértél a helyes útról és nem vagy összhangban a felsőbb éneddel. A tudatalattid azonban érzékeli ezeket a jeleket.

Sok megvilágosodott ember vallja azt, hogy kozmikus üzeneteket kap, melyek látszólag véletlen események által jut el hozzájuk, ilyen például egy felcsendülő dal, vagy egy adott tárgy, ami hirtelen eléd kerül, de akár meditatív állapotban is sokszor kaphatsz üzeneteket.

Valójában neked is küld számos jelet az Univerzum, minden attól függ csupán, hogy hogyan értelmezed ezeket az üzeneteket, hiszen ez minden embernél szubjektív. Az igazság azonban az, hogy ha megállsz egy pillanatra, és végig tekintesz az életeden és az egyes szituációkon, akkor látni fogod, hogy az Univerzum jó néhány esetben küldött számodra üzeneteket. Minden legyőzendő kihívás vagy kudarc, minden csupán egy-egy üzenet az Univerzumtól arra nézve, hogy nem a helyes úton jársz.

Vizsgáld meg az alábbi 7 fő jelét annak, hogyan is akar figyelmeztetni az Univerzum, hogy letértél a helyes útról. Ne feledd azonban azt, hogy mindez nem arra szolgál, hogy rosszul érezd magad, hanem egyfajta ébredésre van szükséged, mintha csak egy mély álomból ébrednél.

 

7 olyan tennivaló, hogy összekapcsolódj a felsőbb éneddel és az Univerzummal

A fönti jelek közül néhányat persze minden ember megtapasztal. Ám ha a fenti jelek nagy része rendszeresen előfordul az életedben, akkor érdemes átgondolni, hogy ez bizony már nem feltétlenül szimpla véletlen. A tudatalattid felfogja ezeket a jeleket, és megpróbál figyelmeztetni téged arra, hogy ismét kapcsolatba kell kerülnöd a felsőbb éneddel. Mindez azt sugallja, hogy letértél a helyes útról, ám az alábbiak segítségével ismét összhangba kerülhetsz önmagaddal:

1. Hallgass a megérzéseidre

A legjobb módja annak, hogy megtudd, helyesen cselekszel-e, ha hallgatsz az intuícióidra. Ha legbelül kellemetlenül érzed magad, akkor ez azt jelzi, hogy nem a megfelelő úton jársz. Ha azonban pozitív érzéseket kelt benned az adott dolog, akkor jó úton haladsz.

univerzum lelkipatika felsőbb én
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL