LELKIPATIKA

6 tipp, hogy leszámolj a szomorú múlttal - A múlt nem kifogás semmire!

Vannak emberek, akik mindenért, ami ma történik, mindenért, ahogyan ma élnek, a múltjukat okolják. A múltban élni annyit tesz, hogy fájdalommal töltenek el a régi események, és meggátolják további boldogulásunkat. Tudomásul kell venni azonban, hogy a döntéseket nem a múlt hozza, hanem mi magunk!

.

1. Mit gondolsz magadról?

Az, hogy most hogyan is állsz, hogy kivel barátkozol, az mind azt tükrözi, te mit gondolsz magadról, minek és mennyinek tartod most magad, hogy szerinted mennyit is érdemelsz a jóból. Amíg nem leszel képes felfogni, magaddal is elhitetni, hogy te egy csodálatos, szeretettel teli ember vagy, akinek pontosan ugyanannyi boldogság jár, mint bárki másnak, ugyanazokat a „mérgező”, savanyú barátokat és helyzeteket fogod bevonzani az életedbe, mint eddig. Pedig csak el kell hitetned magaddal, hogy értékes vagy. Mert az vagy!

Azt egészen biztosan te döntöd el, senki más, hogy magadnak mit is mondasz önmagadról, másokról, szituációkról, életed eseményeiről. Ha mindig mindenről csak negatív véleményed van, vagy mindenre a múltadat hozod fel kifogásnak, akkor életedben megmarad a zűrzavar és a boldogtalanság. Ha pedig tudatod magaddal, hogy igenis ki tudsz mászni ebből a gödörből, képes vagy rá, egyszer és mindenkorra, tudod hagyni a múltat a fenébe (nem elfelejteni kell, csak nem törődni vele), a kezedbe tudod venni végre az életed irányítását, meglátod, a dolgok máris változni kezdenek.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL