LELKIPATIKA

6 jele annak, hogy spirituális lelki ajándékot kaptál!

Minden embernek van egy olyan veleszületett képesség, hogy képes ösztönösen megérezni dolgokat, és olykor lelki útmutatást kap. Sokan azonban elnyomják ezt magukban, vagy figyelmen kívül hagyják a jeleket. Pedig az első lépés mindehhez az, hogy egyszerűen tisztában kell lenned azzal, hogy létezik lelki ajándék.

Minél inkább ráhangolódsz erre a lelki, spirituális tudásra, annál inkább kapsz ilyen jellegű útmutatásokat, és annál jobban felismered ezeket a jeleket és üzeneteket. Az alábbiak a jelei annak, hogy lelki ajándékot kaptál:

 


 

2. Látomásaid vannak, és gyakran valóra válnak

Ez is egy lehet egy előjel, egy érzés, például, ha beszélsz valakivel, vagy csak egy véletlenszerű kép ugrik be valahonnan egy adott pillanatban. Például amikor lelépsz az úttestről, nem érzed magad biztonságban, és bevillan egy kép egy balesetről. Ez például egy útmutatás arra, hogy inkább másik útvonalon haladj, mint a szokásos vagy addig ne kelj át, míg nem érzed magad biztonságban. Ezek az előérzetek mind egy-egy kommunikációs forma, hogy megvédjen téged a bajtól. Figyeld meg, hogy van-e valamiféle érzelmi kötődés ezekhez a víziókhoz. Olyasmi ez, mintha a harmadik szemeddel látnál.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL