LELKIPATIKA

6 jele annak, hogy egy elhunyt személy szelleme kommunikálni próbál veled - Figyelj a jelzésekre!

Amikor valaki meghal, sok minden történhet vele. Sokszor képes visszatérni a Földre, anélkül, hogy fizikai formát öltene. Mindennek rengeteg oka lehet, de a legfőbb ok talán az, hogy az itt maradtaknak átadjon egy fontos üzenetet. Mivel nem öltenek fizikai formát, így csak közvetve tudnak veled kommunikálni. Már az a tény, hogy ezt a cikket olvasod, nyitottságra utal, csak figyelj önmagadra.

 

Íme, néhány módja annak, hogy az elhunyt lelkek próbálnak kommunikálni veled. Ha ezek közül valamilyet megtapasztalod, ne ijedj meg, csak hallgass az intuíciódra és figyelj:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

1. Élénk álmokat, látomásokat látsz (meditáció közben)

A szellemek leginkább álmodban és meditatív állapotban próbálnak kapcsolatba lépni veled. Ilyenkor ugyanis lecsendesül az elméd, és könnyebb számukra üzenni. Adott történetek és karakterek kúsznak a szemed elé, amik megragadják a figyelmedet. Amikor álmodsz, egy másik dimenzióban vagy, így könnyebben fel tudják veled venni a kapcsolatot. Mielőtt meditálsz vagy elalszol, kérj őszintén és megfontoltan útmutatást.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL