LELKIPATIKA

6 jel, hogy a helyes úton jársz - Még akkor is, ha olykor elveszettnek érzed magad

Mindenkinek vannak olyan pillanatai, amikor úgy érzi, egyszerűen nem halad előre. Lehet, hogy a körülmények áldozata lettél, vagy az erőfeszítéseid nem érik el a várt sikert, azonban ezek a kellemetlen érzések néha azt is jelezhetik, hogy valamit nem vettél észre.

A harc csupán a fejlődést szolgálja, ugyanis ha kudarc ér, és harcolnod kell, akkor szellemileg és lelkileg is fejlődni fogsz. Akik nem küzdenek, azok nem is fejlődnek. Minden ember elé állít az élet kihívásokat, de érdemes olyan gondolkodásmódot kialakítani, hogy legyen benned elég küzdőszellem. Gondolj arra, hogy amin most keresztülmész, az egy nagyobb terv része, és ez mind azért van, hogy neked a végén jó legyen. Íme, 6 jele annak, hogy jó úton jársz, még ha most nem is úgy érzed:

 

 

6. Javul a kapcsolatod önmagaddal

Lehet, hogy sok éven át érdekelt az, hogy más mit gondol rólad. Ugyanis elhelyezted magad a világban, és sokszor olyan dolgokat gondoltál, hogy „Hogyan ehetnek a barátaim annyit, amennyit csak akarnak és mégis annyira vékonyak?” Folyamatosan összehasonlítottad magad másokkal külsőleg és belsőleg is. Viszont jön az életben egy olyan szakasz, amikor ráébredsz arra, hogy ez örökös félelemben tart. Ha mindig másokra összpontosítasz, akkor nem tudsz saját magadra figyelni. Azonban ha ehelyett inkább saját magaddal foglalkozol és elfogadod azt, hogy te is egyéniség vagy, mint bárki más, akkor képes javulni a kapcsolatod önmagaddal.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL