LELKIPATIKA

5 ok, amiért ugyanazzal a problémával találkozol újra és újra

Megtörtént már veled, hogy annyiszor találkoztál ugyanazzal a problémával újra és újra, hogy szabályosan elátkozottnak gondoltad magad? Szerencsére erről szó sincs, ellenben a problémát bevonzhatod. Ez a Vonzás Törvénye.

Ha megannyi negatív eredmény van jelen az életedben, a jó hír az, hogy ezeket a negatív energiákat jobbá tudod alakítani a pozitív eredmények elérésének érdekében. Mindenekelőtt azonban ahhoz, hogy erre képes légy, meg kell értened a negativitás miértjét. Ha már hallottad a mondást, miszerint „minden fejben dől el”, akkor bizonyára azt is tudod, hogy bizonyos energiákat érvényesíthetünk életünk során. Míg egyesek a Vonzás Törvényének hívják, mások karmának tekintik. Bárhogy is hívjuk, az elv ugyanaz. Alapvetően azok az energiák és gondolatok fognak megvalósulni, melyeket a legjobban tápláljuk. Íme, az 5 oka annak, hogy ugyanazzal a problémával találkozol újra és újra:

1. Makacs vagy

Az emberek inkább ragaszkodnak a szokásaikhoz, minthogy felismerjék a változások lehetőségét az életük irányításában. Ez azonban helytelen, hiszen ahhoz, hogy más eredményt érjünk el, változásra van szükség.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL