LELKIPATIKA

5 ok, amiért ugyanazzal a problémával találkozol újra és újra

Megtörtént már veled, hogy annyiszor találkoztál ugyanazzal a problémával újra és újra, hogy szabályosan elátkozottnak gondoltad magad? Szerencsére erről szó sincs, ellenben a problémát bevonzhatod. Ez a Vonzás Törvénye.

Ha megannyi negatív eredmény van jelen az életedben, a jó hír az, hogy ezeket a negatív energiákat jobbá tudod alakítani a pozitív eredmények elérésének érdekében. Mindenekelőtt azonban ahhoz, hogy erre képes légy, meg kell értened a negativitás miértjét. Ha már hallottad a mondást, miszerint „minden fejben dől el”, akkor bizonyára azt is tudod, hogy bizonyos energiákat érvényesíthetünk életünk során. Míg egyesek a Vonzás Törvényének hívják, mások karmának tekintik. Bárhogy is hívjuk, az elv ugyanaz. Alapvetően azok az energiák és gondolatok fognak megvalósulni, melyeket a legjobban tápláljuk. Íme, az 5 oka annak, hogy ugyanazzal a problémával találkozol újra és újra:

1. Makacs vagy

Az emberek inkább ragaszkodnak a szokásaikhoz, minthogy felismerjék a változások lehetőségét az életük irányításában. Ez azonban helytelen, hiszen ahhoz, hogy más eredményt érjünk el, változásra van szükség.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL