LELKIPATIKA

5 módja annak, hogy megszeresd a tested

Szerző:
Szabó Anna
Ha arról álmodozol, hogy kibékülsz végre a testeddel, bizonyára jól tudod, hogy ez a folyamat rendkívül hosszas és fáradságos, valamint nagy elköteleződést igényel részedről, de nem lehetetlen. Néhány mindennapos szokással elősegítheted az önszeretetet és elfogadást.

Az alábbi egyszerű tippek nem energiaigényesek, és nem is fogják egyszerre a fejére állítani az életedet.

De miért olyan nehéz elfogadni a testünket?

Nem vagy egyedül. A tökéletes kinézet mára már társadalmi nyomássá vált, hiszen mindenhol csak ezt látjuk: a reklámokban, a tévében, a filmekben, a divatmárkáknál, az egész szépségiparban. Idővel ezek a meglátások annyira erőteljessé és általánossá váltak, hogy az emberek felhagytak a megkérdőjelezésükkel. Minél inkább a megszokottra szegezzük a tekintetünket, annál jobban hozzászokunk, és annál hajlamosabbak leszünk azt hinni a tökéletesnek, melynek következtében kiveszett a társadalomból a sokszínűség.

Persze valójában sokezer testfajta létezik, így természetesen lehetetlen, hogy mind tökéletesen beleférjenek ugyanabba a farmerba. A gond ilyenkor nem a testtel van, hanem a nadrággal. Kevés olyan ember létezik, aki nem szorong valamilyen szinten a kinézete miatt. Legyen kicsi vagy nagy, az ember mindig olyan szeretne lenni, mint más.

5 tipp, hogy elfogadd magad
 

lelkipatika szeretet test
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL