Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

5 elképesztő igazság, melyet a buddhizmus megtanít az életről - Ezáltal teljesebb lehet az életed!

Szerző:
Szabó Anna
Szeretnél jobb emberré válni? Úgy véled, hogy nem aknázod ki a benned rejlő összes potenciált, és szeretnél tenni ez ellen? Olykor szorongsz? Nem érzed úgy, hogy kellően jó vezető lennél, netán az ambíció hiányzik belőled? Bármi is legyen a helyzet, mindig tudsz a dolgokon javítani. Talán csak egy őrült, szenvedélyes szerelemre vágysz… akkor is szembe kell nézned a nyers igazsággal és önmagaddal.

Az alábbiakban 5 abszolút igazságot olvashatsz, ami segít abban, hogy az életed harmonikusabbá válhasson.


 

 

5. A meditáció segít enyhíteni a szenvedést

Ez egy nagyon fontos dolog, noha ezt már biztosan sokszor hallhattad életed során. Valószínűleg próbáltad is már magát a meditációt, ám nem mindig ér el az ember olyan eredményeket, amelyeket elvárna. Sokszor az ember nem képes lecsillapítani az elmében zajló belső fecsegést. Érdemes inkább arra koncentrálni, hogy semmit se várj el saját magadtól, csak hagyd, hogy az elme lecsendesüljön és kiürülhessen. Bárcsak korábban olvashattad volna a következő igen lényeges dolgot: „A meditáció nem az erővel szembeni erőfeszítés. Nem egy harc. Ez maga az elme kiürítése és rengeteg pozitív érzéssel tölt fel.”

A meditáció megtanítja számodra, hogy mennyire változik minden, különösen az érzéseid. Ha meditálni kezdesz, akkor hagyd abba, amit éppen csinálsz és próbálj meg legalább napi 5-10 percet lazítani. A légzés lelassulásának köze van a jelen pillanathoz, ami igazán egyszerű. Minden a birtokodban van ahhoz, hogy meditálj, gyakorold.

lelkipatika buddha bölcsesség
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL