LELKIPATIKA

5 elképesztő igazság, melyet a buddhizmus megtanít az életről - Ezáltal teljesebb lehet az életed!

Szeretnél jobb emberré válni? Úgy véled, hogy nem aknázod ki a benned rejlő összes potenciált, és szeretnél tenni ez ellen? Olykor szorongsz? Nem érzed úgy, hogy kellően jó vezető lennél, netán az ambíció hiányzik belőled? Bármi is legyen a helyzet, mindig tudsz a dolgokon javítani. Talán csak egy őrült, szenvedélyes szerelemre vágysz… akkor is szembe kell nézned a nyers igazsággal és önmagaddal.

Az alábbiakban 5 abszolút igazságot olvashatsz, ami segít abban, hogy az életed harmonikusabbá válhasson.


 

 

2. A változásra mindig készen kell állni

 „A buddhizmusban az az alapelv érvényesül, hogy minden változik. Így a kérdés csupán az, hogy passzívan fogadod-e a változásokat, és lerombol-e mindez, vagy te magad is kezdeményezel, és pozitív változások következnek be azáltal, hogy elébük mész. Míg a konzervativizmus, a védekezés a télhez és az éjszakához kapcsolódik, no és a halálhoz, addig az úttörő eszmék és a változások a tavaszt, a reggelt és a születést idézik.” – Daisaku Ikeda

A változás az élet elkerülhetetlen része. Minden és mindenki folyamatosan változik az életben, és ez ellen semmit sem tudsz tenni, ez a törvény. Minden ember megszületik és meghal, az évszakok folyamatosan követik egymást. A változást tehát nem tudod elkerülni, a kérdés csupán az, hogy mennyire vagy képes alkalmazkodni mindehhez? Amikor ellenállsz a bekövetkező változásoknak, akkor ezzel egy időben drasztikusan le is korlátozod a lehetőségeidet, nem tudsz tapasztalatokat szerezni és nem tudod kiaknázni a benned rejlő potenciált. A változás elfogadásának képessége teszi lehetővé, hogy az élet egy csodálatos utazás lehessen számodra.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL