LELKIPATIKA

5 egyszerű módszer arra, hogy jó karmát hozz létre

A karma egy ajándék; tulajdonképpen mindig azt kapod, amit adsz. Ha negatív dolgokat teszel, akkor negatív dolgok történnek veled, ha pozitív az életszemléleted, akkor pozitív dolgok történnek veled. Ez egy viszonylag általános magyarázata annak, hogy megértsd, amilyen energiát bocsátasz ki az Univerzumba, ugyanaz az energia fog hozzád visszaérkezni, csak már a tízszerese.

Tehát ez azt jelenti, hogy minél több negatív dolgot teszel, és minél inkább negatív energiát bocsátasz ki az Univerzumba, annál több negatív energia fog visszatérni hozzád, és ez a körkörös folyamat tönkre teszi az életedet. Ha tehát jó karmát szeretnél, akkor az alábbi 5 dolgot kell megtenned:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

3. Mindig segíts másokon

Ha valaha is tapasztalsz olyat, hogy valakinek segítségre van szüksége, segíts neki. Ez az egyik legjobb módszer arra, hogy igazán jó karmát teremts önmagad számára az életben. Fontos szerepe van abban, hogy jó karmád legyen, hogy igazán odaadó légy másokkal szemben, és gondoskodj bárkiről, akinek szüksége van rád, és boldoggát tudj tenni másokat. Sajnos ez olyasmi, amire hirtelen nem mindenki alkalmas, így érdemes ezt kifejleszteni magadban, mert igenis érdemes másokon segíteni.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL