Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

4 féle karmikus társ, akikkel biztos, hogy találkozni fogsz még ebben az életedben

Szerző:
Szabó Anna
Tényleg létezik a lelki társ? Vagy csak egy elvetemült feltevés, hogy van egy számunkra tökéletes személy, aki nemcsak élethosszig tartó társunkká válik, hanem egyfajta különleges szerepet tölt be? Ha hiszed, ha nem, lelki családod ezen a Földön él, és azért hoz össze velük a sors, hogy segítsenek a növekedésben.

 

Mindannyian arra vágyunk, hogy megismerjük a rokonlelkünket, pedig sokan nem tudják, hogy valójában többféle van belőlük. Ezek az emberek pontosan tudják, hogyan érzed magad, ahogy azt is, miként gazdagíthatják a lelkedet, és hogyan emelhetnek fel egy teljesen új szintre. Ám nemcsak a szép dolgokat tükrözik, hanem lelked sötétebb zugába is maximálisan belelátnak. A lélektárs ugyanis tükröt tart eléd: amit benne látsz, az valójában te magad vagy, illetve olyanná szeretnél válni. 

.

 

 

4. Ikerláng

A legmagasabb szintű lelki társi kapcsolat az ikerláng kapcsolat. Ő a lelked másik fele, és megtalálni ezt a lelket olyan, mint megtalálni önmagad. Életünk során folyamatosan keressük az igazit, anélkül, hogy észrevennénk, nem egy egészen más személyt kell keresni, hanem pontosan olyat, amilyenek mi magunk vagyunk. Gyakran azonban az ikerlángok soha nem találják meg egymást. Ez azért van, mert az ikerláng mindig jelen van, ám nem mindig látható. Becsukjuk szemünket, a fülünket, ahelyett, hogy figyelnénk és meghallgatnánk sóvárgó lelkünket… Az élet rohan, és egyszer csak rájövünk, hogy elfelejtettünk figyelni azokra a fontos dolgokra, amik pontosan a szemünk előtt vannak.

lelkipatika karma karmikus
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL