Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

4 féle karmikus társ, akikkel biztos, hogy találkozni fogsz még ebben az életedben

Szerző:
Szabó Anna
Tényleg létezik a lelki társ? Vagy csak egy elvetemült feltevés, hogy van egy számunkra tökéletes személy, aki nemcsak élethosszig tartó társunkká válik, hanem egyfajta különleges szerepet tölt be? Ha hiszed, ha nem, lelki családod ezen a Földön él, és azért hoz össze velük a sors, hogy segítsenek a növekedésben.

 

Mindannyian arra vágyunk, hogy megismerjük a rokonlelkünket, pedig sokan nem tudják, hogy valójában többféle van belőlük. Ezek az emberek pontosan tudják, hogyan érzed magad, ahogy azt is, miként gazdagíthatják a lelkedet, és hogyan emelhetnek fel egy teljesen új szintre. Ám nemcsak a szép dolgokat tükrözik, hanem lelked sötétebb zugába is maximálisan belelátnak. A lélektárs ugyanis tükröt tart eléd: amit benne látsz, az valójában te magad vagy, illetve olyanná szeretnél válni. 

.

 

 

2. A mester, mint lelki társ

Ez már egy egészen másfajta kapcsolat, mint ami egy baráthoz, egy családtaghoz fűz, mestered ugyanis a lelked tanára. Ez a kapcsolat lehet akár romantikus is, de sajnos nem tart sokáig. Ugyanis nem számít, milyen erős vonzalom fűz a lelki tanítódhoz, soha nem válik belőle tartósan romantikus érzelmi partner, mivel soha nem lesztek egyenlő szinten – ő mindig is több lesz nálad. Mestered egyaránt kihozza belőled a legjobbat és a legrosszabbat, ugyanis olyan leckékre tanít meg, melyeknek idáig még nem voltál a birtokában. Ez a kapcsolat sokszor barátként kezdődik, ám egy idő után idegenek lesztek egymás számára, amikor is elsajátítottad azt a tanulnivalót, amire szükséged volt. Ha ez megtörténik, akkor az a legjobb, ha elfogadod az elválás tényét, és úgy fogod fel a dolgot, hogy általa bölcsebb lettél. Semmi más dolgod nincs, mint megérteni, értékelni a leckét, amit adott neked.

lelkipatika karma karmikus
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL