Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

4 féle karmikus társ, akikkel biztos, hogy találkozni fogsz még ebben az életedben

Szerző:
Szabó Anna
Tényleg létezik a lelki társ? Vagy csak egy elvetemült feltevés, hogy van egy számunkra tökéletes személy, aki nemcsak élethosszig tartó társunkká válik, hanem egyfajta különleges szerepet tölt be? Ha hiszed, ha nem, lelki családod ezen a Földön él, és azért hoz össze velük a sors, hogy segítsenek a növekedésben.

 

Mindannyian arra vágyunk, hogy megismerjük a rokonlelkünket, pedig sokan nem tudják, hogy valójában többféle van belőlük. Ezek az emberek pontosan tudják, hogyan érzed magad, ahogy azt is, miként gazdagíthatják a lelkedet, és hogyan emelhetnek fel egy teljesen új szintre. Ám nemcsak a szép dolgokat tükrözik, hanem lelked sötétebb zugába is maximálisan belelátnak. A lélektárs ugyanis tükröt tart eléd: amit benne látsz, az valójában te magad vagy, illetve olyanná szeretnél válni. 

.

 

 

1. Karmikus barátság

A lélektársi kapcsolatok között ez a leggyakoribb, és nem véletlen, hogy az adott barát éppen téged választott. Társaságában maximálisan nyugodtnak érezheted magad, és lelked minden egyes titkát, rejtegetni valóját képes vagy megosztani vele, már-már lecsupaszítva mindenedet. Életed folyamán több karmikus baráti kapcsolatod is lehet, ők ugyanis azért lépnek az életedbe, hogy általuk egy újabb leckét sajátíts el. Karmikus barátság kialakulhat akár családtagok, ismerősök, sőt, munkatársak között is, ugyanakkor nemcsak emberekben lelhetsz rá a lelki barátodra, hanem például a házi állatodban is, hiszen sokan fontos és különleges családtagnak tartják őket. Időnként ezek a kapcsolatok nem tartanak sokáig, mert csak azért lépnek az életünkbe, hogy egy leckét kapjunk általuk a személyes fejlődéshez.

lelkipatika karma karmikus
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL