Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

3 titok, melynek segítségével valóra válhat mindaz, amire vágysz - A Vonzás Törvényének segítségével

Szerző:
Szabó Anna
Bizonyára találkoztál már a Titok című könyvvel, talán létrehoztad a saját jövőképedet, amiben egy álomélet szerepelt. Ezek az eszközök a Vonzás törvényeinek komponensei, és rendkívül hatékonyak lehetnek. Van azonban egy lényeges dolog, amit a legtöbb könyv és cikk elfelejt megemlíteni: a Vonzás Törvénye csak akkor működik, ha mindent megteszel az álmaidért. A kulcs a cselekvés.

Minden változás azzal kezdődik, ahogyan gondolkodsz, és ahogyan önmagadhoz és másokhoz viszonyulsz. Ha folyamatosan negatív dolgokra gondolsz, és a kudarc jár a fejedben, akkor ezt vonzod be. Amennyiben pozitívan gondolkodsz, akkor pedig jó dolgok fognak érkezni az életedbe.

Ha hiszel magadban, akkor eléred az álmaidat vagy éppen szerelem is érkezik az életedbe. Ám mindehhez nélkülözhetetlen egy szilárd cselekvési terv kidolgozása. Célok és határidők nélkül önmagában a pozitív gondolatok semmit sem segítenek. Szóval, hogyan is használhatod a Vonzás Törvényét? Az alábbiakban megmutatjuk a leghatékonyabb tippeket ahhoz, hogy kidolgozz egy megfelelő cselekvési tervet:


 

 

A Vonzás Törvénye – Harmadik Titok

Mondd el a partnerednek, a legjobb barátodnak vagy a munkatársaidnak, hogy mire is készülsz, ugyanis nagyon jót tesz az, ha ragaszkodsz az álmaidhoz, viszont amikor megosztod másokkal és együtt élvezitek az oda vezető utat, az nagyban segít. Lehet, hogy még a segítségét is felajánlja ez az illető, és hozzásegít a céljaid eléréséhez. Érdemes körülvenni magad támogató emberekkel, így az életed megváltozik és sokkal többet el fogsz majd érni, mint amit el tudtál képzelni.

 

 

lelkipatika vonzás törvénye univerzum
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL