Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

3 titok, melynek segítségével valóra válhat mindaz, amire vágysz - A Vonzás Törvényének segítségével

Szerző:
Szabó Anna
Bizonyára találkoztál már a Titok című könyvvel, talán létrehoztad a saját jövőképedet, amiben egy álomélet szerepelt. Ezek az eszközök a Vonzás törvényeinek komponensei, és rendkívül hatékonyak lehetnek. Van azonban egy lényeges dolog, amit a legtöbb könyv és cikk elfelejt megemlíteni: a Vonzás Törvénye csak akkor működik, ha mindent megteszel az álmaidért. A kulcs a cselekvés.

Minden változás azzal kezdődik, ahogyan gondolkodsz, és ahogyan önmagadhoz és másokhoz viszonyulsz. Ha folyamatosan negatív dolgokra gondolsz, és a kudarc jár a fejedben, akkor ezt vonzod be. Amennyiben pozitívan gondolkodsz, akkor pedig jó dolgok fognak érkezni az életedbe.

Ha hiszel magadban, akkor eléred az álmaidat vagy éppen szerelem is érkezik az életedbe. Ám mindehhez nélkülözhetetlen egy szilárd cselekvési terv kidolgozása. Célok és határidők nélkül önmagában a pozitív gondolatok semmit sem segítenek. Szóval, hogyan is használhatod a Vonzás Törvényét? Az alábbiakban megmutatjuk a leghatékonyabb tippeket ahhoz, hogy kidolgozz egy megfelelő cselekvési tervet:


 

 

A Vonzás Törvénye – Második Titok

Határozz meg kisebb heti célokat. Tegyük fel, hogy meg akarod változtatni a karrieredet. A gondolat, hogy abbahagyd az unalmas irodai munkát és kilépj az ismeretlenbe, ijesztő. Ám, ha ezt a nagy álmot leredukálod kisebb lépésekre, akkor sokkal könnyebben megvalósítható. Lehet, hogy az első hét során elkezdesz körülnézni a személyes ismerőseid között, és az is lehet, hogy valaki ajánl valamilyen jó dolgot. A második héten minden reggel utánanézel annak, hogy nem jön-e veled szemben az álomállásod. A harmadik héten kurzusokat és szemináriumokat keresel, hogy felkészülj az új álommunkádra. Ezek a kis lépcsők inspirálnak és segítenek megőrizni a lendületet.

lelkipatika vonzás törvénye univerzum
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL