LELKIPATIKA

3 jel, hogy túl keményen próbálsz pozitívan gondolkodni

Igazán becsülendő, hogy Te igyekszel pozitívan gondolkodni ahelyett, hogy csak várnád a sült galambot vagy egésznap a depresszióban tocsognál. Hiszen te már tudod, hogy ez csak a javadat szolgálja, hogy ez a kulcsa szinte mindennek, ami által az egész életedet megszépítheted. De vajon egészséges mértékben űzöd? Mert még a pozitív gondolkodást is túlzásba lehet vinni, amibe inkább már csak belehibban az ember. Itt van 3 jel, ha ez történik veled!

2. Mindent túlpörögsz

Főleg a pozitív cselekedeteket. Nem baj, ha rendszeresen meditálsz, jógázol, segítesz másoknak vagy végzel pozitív jellegű tevékenységeket, vagy amik legalábbis azt idézik elő. Persze irányítsd az életedet tudatosan a pozitivitás irányába. De ettől még nem kell az, hogy minden cselekedeted erről szóljon, mert akkor ugyanazt teszed, mint az előbb kifejtett részben, hogy menekülsz a negativitás elől. Ám attól még, hogy életed minden percét pozitivitással töltöd meg, nem jelenti azt, hogy az is lesz. Mert igenis kellenek azok a negatív élmények, történések, amik erősebbé tesznek. Érd el a békés, és pozitív állapotot a mindennapokban, de úgy, hogy elfogadod a tényt, hogy bármikor jöhet egy „teszt”. A nagy guruk és spirituális mesterek sem attól lettek nagy buddhák, mert elkerülték a negativitást, hanem mert felismerték a benne rejlő gyakorlatot, ami alapján kiderülhetett, mennyit ért az addigi munkásságuk. Ha képesek könnyen, nyugodtan, józanul venni az akadályt – de igazán szívből, nem erőltetve – akkor nem veszett kárba a munkájuk.
Szóval járhatsz reiki órákra, vásárolhatsz magadnak töménytelen mennyiségű kristályt és illóolajat, de fogadd el, hogy ezek támaszok, segítségek neked, de nem maguk a pozitivitásod kulcsai. Ne ezektől várd a csodát. A pozitivitás belőled fakad.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL