Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

10 életbölcsesség Buddhától, mely nagy hasznodra lesz 2020-ban!

Szerző:
Szabó Anna
A mindennapok igencsak elfoglalttá és stresszessé tesznek, ezért időnként mindenkinek szüksége van némi inspirációra. Sőt, érdemes emlékeztetni önmagad az igazán fontos dolgokra. Buddha bölcsességei erre kiválóan alkalmasak. Megosztunk 10 olyan életbölcsességet, amelyet Buddha is alkalmazott, és a szemléleted átformálásával az életedben is hatalmas változások jelennek meg.

Hasznodra lesz idén ez a 10 életbölcsesség:

10. Türelem       

Ne hagyd figyelmen kívül az apróbb jó cselekedeteket, azt gondolva, hogy nem származik belőlük előnyöd, minden apró csepp egyszer megtölt egy hatalmas edényt.

Semmi sem történik egyik napról a másikra! Minden siker mögött sokórányi kemény munka van, áldozat, küzdelem és kihívás, rengeteg álmatlan éjszaka. Legyen tehát világos elképzelésed arról, hogy mit is akarsz elérni, és legyél következetes. Tegyél erőfeszítéseket ennek érdekében, és a siker bizony meg fog érkezni. Higgy abban, amit csinálsz, és tegyél egy lépést előre, ha elbuksz, akkor is állj fel, és menj tovább, harcolj és küzdj az álmaidért. Mit vagy hajlandó megtenni, amit mások nem, hogy ténylegesen elérd az álmaid?

Mert végül csupán három dolog számít igazán – mennyire erősen szeretsz, hogyan éltél és képes voltál-e elengedni mindazt, amire nem volt szükséged. – Buddha

 

lelkipatika buddha
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL