KÖZÉRZET

Tudtad, hogy az ébredés utáni első óra meghatározza a napodat? - 8 tipp, hogy energikusan induljon a napod

Ha nincs elegendő energiád, akkor szinte használhatatlan vagy, semmit nem tudsz teljesíteni abból, amit elterveztél az adott napra. Azonban az energia nem az égből pottyan az öledbe, azt csak is te magad tudod összegyűjteni, attól függően, hogy mit teszel önmagadért tudatosan, lépésről lépésre. Márpedig a reggeli pillanatok döntő fontosságúak egy tökéletes naphoz.

 

Sőt, az első óra döntő fontosságú lehet az egész napodra kivetítve. Amit az első órában teszel, miután kinyitod a szemedet, segíthet abban, hogy egész nap jól érzed magad.  Kutatások bizonyítják azt a minden kétséget kizáró tényt, hogy az, ahogyan felébredsz, hatással van az egész napi energiádra és hangulatodra. Az energia, amivel működünk, olyan, mint az üzemanyag az autónak, ezért fontos tisztában lenni azzal, hogyan tápláld sejtjeidbe az újabb adag energiát, hogy részed lehessen abban az erőben és jólétben, melyek szükségesek ahhoz, hogy szembenézhess egy új nappal. A megfelelő testmozgás és a minőségi élelmiszerek tiszta gondolkodást, és pozitív hozzáállást biztosítanak számodra ahhoz, amivel szembesülnöd kell a nap folyamán. Az ébredésed utáni első órát a szakemberek a hatalom órájának nevezik. Tehát, kelj fel az ágyból, és ragyogj!                 

Kövesd az alábbi 8 tippet, hogy frissen, és belső motorjaid maximális fordulatszámával indíthasd a napodat!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

6. Engedd be a fényt

A fény hatására könnyebben bekapcsolódsz a napi életritmusodba, így érdemes bevezetni azt, hogy a reggeli kávédat egy fényben fürdő ablaknál fogyasztod el, vagy kimész néhány percre az erkélyre, a kertbe, esetleg nagy levegőt veszel a nyitott ablaknál. Azok a jelek, melyek egy új nap kezdetét jelzik, mint például a napfény, azt a parancsot továbbítják az agyadnak, hogy szüntesse meg a melatonin termelését, azt a hormont, ami felelős az alvó állapotért, és így leszel igazából ébren. A napfény az agy szerotonin szintjét is növeli, mely a jó hangulatért felelős. Ha a reggeli ébredéskor még sötét van, érdemes egy kislámpát elhelyezni az éjjeli szekrényen, amelyet be lehet állítani úgy, hogy bizonyos időpontokban bekapcsoljon. Ez lehetőleg 30 perccel a teljes ébredésed előtt legyen, hogy a fény megadja a belső órádnak azokat a szükséges jeleket, melyek felgyorsítják az agyi idegsejtek működését.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL