KÖZÉRZET

Minden, amit tudnod kell a probiotikumokról – Nemcsak antibiotikum kúra után van szükség rá!

Manapság rengeteget hallani a probiotikumokról, legtöbbünk mégis csak akkor gondol a szedésére, ha antibiotikum kezelés után szeretné visszaállítani a bélflóráját. És ez még a legjobb eset, ugyanis nagyon sokan egyáltalán nem is tudnak róla semmit. Valójában nagyon sok betegséget megelőzhetnek vagy meggyógyíthatnak, ezért itt az ideje, hogy bővítsd a tudásodat a témában.

A probiotikumok jó hatással vannak nem csak a belekre, hanem az egész emésztőrendszerre, a bőrre, a szaporodó szervrendszerre, az immunrendszerre, a szívre és a mentális egészségre is. Nem állítjuk, hogy csodaszer lenne, de egy próbát mindenképpen megér. 

A probiotikumok mellékhatásai

A probiotikumok általános esetben semmilyen bajt nem okozhatnak neked. Az első néhány napon puffadást tapasztalhatsz, de ez gyorsan elmúlik, ahogy a tested alkalmazkodik és az emésztésed ezután már csak javulni fog. Azonban van néhány betegség, amely mellett fertőzéseket okozhatnak a probiotikumok, ilyen például a HIV és az AIDS. Mindig először érdemes konzultálni az orvosoddal, ha étrendkiegészítő szedésén gondolkodsz.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL