Szabó Anna
Íme, 7 ok, amiért érdemes lazacot fogyasztani:
A lazac piros színét az asztaxantin nevű antioxidáns okozza, amely képes csökkenteni a szívbetegség kockázatát azáltal, hogy növeli a jó koleszterinszintet és csökkenti a rosszat. Ez az összetevő kitűnően együttműködik az omega-3 szírsavakkal, közösen megvésik az agy és az idegrendszer egészségét. Az asztaxantinnak ráadásul a bőrre is jótékony hatásai vannak, javítja a rugalmasságát és a hidratáltságát, valamint segít a sérülések gyógyulásában.
OLVASS TOVÁBB!
A harmónia fenntartása a mai világban: léteznek hatékony módszerek?
A mai életünk tempója sokszor gyorsabb, mint szeretnénk. A korlátlan információáramlás és a mindennapi teendők zűrzavara sokak szám...
KÖZÉRZETPárkeresés a tenger mélyén? Segítünk megtalálni az igazit!
Milyen módon kapcsolódik össze a nagy felbontású fotózás a korallzátonyok védelmével, a vizeink fenntarthatóságával és ezáltal az ...
KÖZÉRZETA női intuíció ereje: 5 gyakorlat annak fejlesztésére
A női intuíció egy titokzatos és erőteljes jelenség, amelyet gyakran a belső erővel és a környező világ mély megértésével társí...
Egyre népszerűbb a fitnesz világában a HILIT
Ugrások, hegymászás, burpee-k: ezek a pulzusemelő gyakorlatok, amelyek során a saját testsúlyunkat használjuk, néhány éve a HIIT (nagy...
KÖZÉRZETEzért okozhat kiütést a Spa látogatásod: A Whirlpool-betegség
Egy kellemes fürdőzés után a szállodai jakuzziban hirtelen viszketni kezd a bőröd? Lehet, hogy a híres „Whirlpool-kiütés”, azaz a ...
KÖZÉRZETEz a 6 hétköznapi szokásod rémálmokat okoz a fogorvosnak
Naponta kétszer fogat mosol, időnként fogselymet használsz, és azt hiszed, ezzel minden rendben van? Tévedsz, mert sajnos számos mindennap...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK