KÖZÉRZET

Így teremts otthon wellness körülményeket a szorongás és a depresszió enyhítésére!

A wellness szó, kiegészülve az „énidő” fogalmával, már önmagában elég ahhoz, hogy görcsös vállaink ellazuljanak. Minimális energia befektetéssel te is képes lehetsz wellness körülményeket teremteni az otthonodban, hogy csökkentsd a stressz, a szorongás és a depresszió enyhébb tüneteit. 

.

 

 

2. Kísérletezd ki, hogy neked mi a jó

Gondolj ezekre az érzetekre: szaglás, tapintás, hallás. Bármi is legyen, ami érzékszerveidet leginkább kielégíti, mindenképpen add hozzá a wellness rutinhoz. A szorongás és depresszió enyhítésére szánt lazítás pont arról szól, hogy körülveszed magad olyan dolgokkal, amelyek segítenek teljesen elcsendesedni és ellazulni.
Ha nem szereted a levendula illatát, akkor valószínűleg rád nem lesz olyan jó hatással, mint másokra. Gondold végig, hogy mik a kedvenc illataid, mi az, ami feltölt, és ami megnyugtató dolgokra emlékeztet. Válaszd ki, hogy mi a kedvenc érzetet: egy masszázs, egy forró fürdő vagy egy puha meleg takaró. A zenéről se feledkezz el, akár komolyzene, akár egy klasszikusabb relaxációs zene a kedvenced, mindenképp add hozzá az otthoni kikapcsolódáshoz.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL