KÖZÉRZET

Hol található pattanás az arcodon? - Minden terület más problémáról árulkodik

Tudjuk, hogy a különböző bőrtípusok eltérő ápolást igényelnek, és minden bőrtípusra kaphatók ápoló termékek. Mindenki ismeri a számára fontos higiéniai eljárásokat, ám ennek ellenére megeshet, hogy néhol egy-egy pattanás éktelenkedik, és fogalmunk sincs az okáról. Jó, ha tudod, hogy az arcod különböző területein megjelenő pattanások más és más belső, illetve külső problémára utalhatnak.

Sok házi praktika létezik a pattanások kezelésére, de ezek a legtöbb esetben nem használnak, vagy csak ártanak. Változtass az étrendeden és a szépségápolási termékeiden. Tudd meg, hogy mit is jelez az akne az arcodon, és mit kell tenned, de ne feledd: tartós akne esetén konzultálj egy bőrgyógyásszal, hogy kitaláljátok a legjobb megoldást.

{KEPGALERIA}

3. Állvonal, áll


Sokszor belső tényezők játszanak közre. Nem megfelelő hormon szint okozza: a magas androgén szint, túlzottan aktiválja a faggyúmirigyeket. A menstruáció időszaka előtt megváltozó hormon szint, vagy fogamzásgátlók abbahagyása, elkezdése is okozhatja, de az egészségtelen étrendet is sokan okolják. 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL