KÖZÉRZET

Hol található pattanás az arcodon? - Minden terület más problémáról árulkodik

Tudjuk, hogy a különböző bőrtípusok eltérő ápolást igényelnek, és minden bőrtípusra kaphatók ápoló termékek. Mindenki ismeri a számára fontos higiéniai eljárásokat, ám ennek ellenére megeshet, hogy néhol egy-egy pattanás éktelenkedik, és fogalmunk sincs az okáról. Jó, ha tudod, hogy az arcod különböző területein megjelenő pattanások más és más belső, illetve külső problémára utalhatnak.

Sok házi praktika létezik a pattanások kezelésére, de ezek a legtöbb esetben nem használnak, vagy csak ártanak. Változtass az étrendeden és a szépségápolási termékeiden. Tudd meg, hogy mit is jelez az akne az arcodon, és mit kell tenned, de ne feledd: tartós akne esetén konzultálj egy bőrgyógyásszal, hogy kitaláljátok a legjobb megoldást.

.

2. Arc


A telefonon vagy a párnahuzaton lévő baktériumok okozhatják a gyulladást ebben az esetben. A telefonon több millió baktérium lehet, amelyek telefonálás során a bőrödre kerülhetnek. Ezért rendszeresen töröld át a telefonodat antibakteriális kendővel, a párnahuzatokat pedig legalább hetente egyszer cseréld. 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL