KÖZÉRZET

Hogyan hatnak a kozmikus változások a fizikai testedre?

Mindannyian kapcsolatban állunk a kozmosszal, a Világegyetem részei vagyunk, mely emberként fejezi ki önmagát. Ez azt jelenti, hogy amikor váltások és változások történnek az égbolton, azok ránk is hatással vannak. A kozmosz hatását nem csak érzelmi és spirituális, hanem fizikai szinten is megérezhetjük.

Gondold végig a következőt. Tudjuk, hogy a Hold képes hatást gyakorolni az árapályra, és a mi testünk közel 80 százalékát is víz teszi ki. Tehát akkor biztosan ránk is hatással van! Hasonlóan, a különféle bolygók is képesek befolyásolni minket fizikai szinten, akár alacsony vagy magas rezgésű energiát, akár külső és belső energiát is hozhatnak.


 

 

 

A belső energia

A kozmosz arra kér minket, hogy forduljunk befelé, ha le akarunk zárni egy ciklust vagy életünk egy új fejezetébe lépünk. A befelé irányuló energiák a retrográd periódusok során is felléphetnek. Gondoljunk az őszi napéjegyenlőségre és a téli napfordulóra. Ezen energiák sokszor néhány másodperccel egy jelentős váltás vagy változás előtt jelentkeznek. Ilyenkor alkalmazkodnunk kell ehhez. A belső energiák segíthetnek a fizikai tünetek megszüntetésében, aktiválhatják a test gyógyító folyamatait. Mivel az energia befelé áramlik, a fizikai tünetek belső szinten válhatnak érzékelhetővé.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL