KÖZÉRZET

Ha ez a 7 változás áll be a testedben, akkor érdemes odafigyelni

Érthető, hogy nem akarsz a legkisebb fejfájással orvoshoz rohanni, de azért vakmerőnek sem kell lenned. Figyelj oda, ha valami változás áll be, hiszen bármilyen sablonosan is hangzik, a tested egy templom, és úgy is kell bánnod vele. Odafigyeléssel, és tisztelettel!

Ha valami szokatlant érzel magadon, lehet, hogy a tested jelzi, hogy valami nincs rendben. Lehet, hogy semmiségről van szó, de az is lehet, hogy nem. Soha nem lehetsz elég óvatos, és mint tudjuk, jobb félni, mint megijedni. Már egy nap alatt is rengeteg változáson esik át a testünk. Ám az igazán nagy változások felbukkanásakor nem biztos, hogy minden rendben van odabent. Ha észreveszed ezeket, talán jobb lenne egy szakemberhez fordulni.

1. Száraz, repedezett ajkak

Amikor az amúgy normális bőröd szárazzá válik, a legtöbbször allergiás tünetekről van szó. Azon belül is bizonyos kozmetikumokra való érzékenység állhat a dolog mögött. Az is előfordulhat azonban, hogy kevés B, A és E vitamin van a szervezetedben. A legrosszabb esetben pedig egy autoimmun betegség, a Sjorgen szindróma tüneteit észleled.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL