KÖZÉRZET

Fáradtság, vitaminhiány, cukorbetegség - Vajon milyen betegségekről árulkodik a kezed?

A test beszél, és az bizony rajtad múlik, hogy megérted-e ezt a nyelvet. A tested reagál mindarra, amit teszel, és ahogyan bánsz vele, elmondja, hogy mire van szüksége. Változik a hangulatod, a belőled áradó energia, fájdalomérzet jelenhet meg és a kezeid is pontosan jelzik, hogy esetlegesen milyen betegségben vagy hiányosságban szenvedsz.

A kezed sok mindent jelezhet a jövőre nézve. És bár ez nem olyan, mint a jövendőmondás, ennek ellenére érdemes megvizsgálni mindig, hogy elszíneződött-e, zsibbadást érzel-e vagy bármi más baj van-e. Hiszen ez sokat elárul az idegrendszerről, a vér és a máj állapotáról. Az első, amit mindenképpen megtehetsz, hogy időt szánsz magadra, ha baj van, felkeresed az orvosodat és megfelelő étrendet alakítasz ki.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Vörös foltok a tenyéren

Ez a máj változásának jele lehet. A májgyulladás miatt extra hormonok termelődnek, amik miatt a véredények a kezekben és a lábakban kitágulnak, ez okozza a bőrpírt. Túlzott alkoholfogyasztás okozhatja, de akár vírusos hepatitis is vagy nem alkoholos zsírmáj is lehet az oka. A szöveteken nehezebben jut át a vér, és ez gondot okoz.

Mit tegyél ellene? Ha dohányzol, akkor mindenképpen érdemes leszokni róla, és kevesebb alkoholt fogyasztani. Ha vörös foltokat látsz a tenyereden, és nem alkoholos zsírmáj okozza, akkor hagyj fel az alkoholfogyasztással, és próbálj meg egy kiegyensúlyozott étrendet összeállítani.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL