KÖZÉRZET

Ez a nő 8 hónapig sárgarépalevet ivott és kigyógyult a rákból

Egy híres gyerekkönyv-író, több mint 15 gyerekkönyvet írt. 2012-ben azonban harmadik stádiumú vastagbélrákot diagnosztizáltak nála, és úgy döntött, hogy nyilvánosan megosztja küzdelmét ezzel a szörnyű betegséggel.

Így emlékszik vissza Ann Cameron arra, hogyan fogott bele a sárgarépalé-kúrába:
 

2013

Január 7-én, nyolc hétnyi sárgarépalé ivása után megtörtént az első CT-vizsgálatom. A rák nem növekedett, a daganatok némileg zsugorodtak, és kevesebb nyirokcsomó volt beduzzadva. Mindössze nyolc hét alatt a daganatok növekedése leállt.

A következő hat hónapban, egészen 2013. július végéig, minden nap kitartóan ittam a gyümölcslevet, kivéve, amikor utaztam. A 2013. július 30-án elvégzett CT vizsgálat nem mutatta rák jelét!

A megduzzadt rákos nyirokcsomók visszatértek a normál méretre, és stabilak voltak. Először beszéltem az onkológusomnak a sárgarépalé-kezelésemről, mondván, hogy nem mondtam el neki, mert azt hittem, szkeptikus lesz.

Azt mondta, biztos abban, hogy sok természetes anyag hatékony a rák ellen, de hivatalos tanulmányok és statisztikai adatok hiánya miatt nem tudja ezeket ajánlani.
Az onkológusom új vizsgálatot rendelt és 2013. augusztus 1-jén, csütörtökön megkaptam az eredményt: „Nincs bizonyíték a rákra.”

Személyes tapasztalatom alapján úgy gondolom, hogy a sárgarépa képes gyógyítani a rákot – és gyorsan, kemoterápia, sugárkezelés vagy egyéb étrendi változtatások nélkül.
A tudomány megerősítette a sárgarépa rákellenes tulajdonságait, amelyek a benne található antioxidáns falcarinolnak köszönhetők.

Egy Dániában és az Egyesült Királyságban vastagbélrákos patkányokon és egereken végzett tanulmány megállapította, hogy a sárgarépa fogyasztása csökkentette a rák előfordulását a kísérleti állatok egyharmadánál.

Egy másik tanulmány kimutatta, hogy a sárgarépalevet fogyasztó mellrákos betegek vérében megemelkedett a karotinoidok szintje, ami a rák megelőzésére szolgál.

De mielőtt bárki is kúraszerűen alkalmazná, érdemes előtte konzultálnia az orvosával.
 

forrás, forrás

kép forrása: unsplash

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL