Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

Döbbenetes! - Így változik meg az arc a különböző drogok hatására!

Szerző:
Szabó Anna
Mindannyian tudjuk, hogy a drogok súlyosan károsítják a szervezetünket, az elménket vagy éppen azokat, akik szeretnek minket. De pontosan, hogyan is válik láthatóvá a végbemenő károsodás? Döbbenetes képsorok következnek!

Mindenekelőtt, tudomásul kell vennünk, hogy bármely káros hatóanyag mértéktelen fogyasztása veszélyeztetheti az életünket. Azonban, az utcai drogok, mint például a kokain, crack, a metamfetamin, a heroin stb. fogyasztása, ha felemésztette az életünket, akkor bizony árulkodó jeleket hagynak maguk után. Sajnos olyan mértékű károsodást okoznak, amely idővel nem tagadható.

.

Alkohol

Annak köszönhetően, hogy az alkohol egy legális drog, sokan figyelmen kívül hagyják negatív hatásait, annak ellenére, hogy az alkoholfogyasztás egy olyan függőség, ami felett nem szabad elsiklani. Az alkohol is dehidratálja a bőrt, ami a nélkülözhetetlen tápanyagok és vitaminok hiányához vezet. Idővel ráncokat, sebeket, rosaceát ás az arc torzulását is okozhatja. Egyes alkoholisták puffadást tapasztalnak, a testük puffadtnak és elnagyoltnak tűnik, míg mások jelentős súlyveszteséget szenvednek. Sajnos sokaknak a mája sérül, ami később májelégtelenséghez vezethet.

Sokunk tisztában van a drogok negatív hatásaival, ha valaki függő volt vagy a környezetében függő tartózkodik, biztosan jobban ismeri ezeket az arcokat. Azonban, ha nem vagy körülvéve függőkkel kérjük, fogadd el, hogy a fent mutatott képek valóban egy igazi függő arcát tükrözik, és ne nyúlj soha droghoz!

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL