Szabó Anna
Ezt a 7 élelmiszert egészségesnek hiszünk, de valójában nem az:
A legtöbben tudják, hogy a kenyér, a tészta és a péksütemények nem jók, de ha elé teszik a teljeskiőrlésű szót, mindjárt más lesz a véleményük. Pedig igazából a búzával nem lenne gond, ha mértékkel fogyasztanánk. A friss kenyér, a bagett, vagy a ropogós zsemle valóban finom, de ne tévesszen meg a „teljes kiőrlésű” címke. Ugyanis a teljes kiőrlésű gabonát ugyanúgy lisztté őrölték a tészta elkészítéséhez, tehát ugyanúgy képes rossz hatással lenni a vércukorszintünkre. Azt viszont fontos megemlíteni, hogy mértékkel ezek az élelmiszerek is fogyaszthatók a változatos táplálkozás részeként.
OLVASS TOVÁBB!
Ünnepi rohanás? Maradj nyugodt és kiegyensúlyozott természetes stresszoldókkal
Ismerős az érzés, amikor decemberben minden egyszerre zúdul rád?...
KÖZÉRZETHogyan lehet biztonságosan edzeni a téli szezonban?
Sokan várják az év végét, hiszen nincs is hangulatosabb a téli hónapoknál....
KÖZÉRZETPárkeresés a tenger mélyén? Segítünk megtalálni az igazit!
Milyen módon kapcsolódik össze a nagy felbontású fotózás a korallzátonyok védelmével, a vizeink fenntarthatóságával és ezáltal az ...
A női intuíció ereje: 5 gyakorlat annak fejlesztésére
A női intuíció egy titokzatos és erőteljes jelenség, amelyet gyakran a belső erővel és a környező világ mély megértésével társí...
KÖZÉRZETEgyre népszerűbb a fitnesz világában a HILIT
Ugrások, hegymászás, burpee-k: ezek a pulzusemelő gyakorlatok, amelyek során a saját testsúlyunkat használjuk, néhány éve a HIIT (nagy...
KÖZÉRZETEzért okozhat kiütést a Spa látogatásod: A Whirlpool-betegség
Egy kellemes fürdőzés után a szállodai jakuzziban hirtelen viszketni kezd a bőröd? Lehet, hogy a híres „Whirlpool-kiütés”, azaz a ...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK