KÖZÉRZET

Az 5 leggyakoribb megbetegedés és a mögöttük rejlő üzenet - Mindennek oka van!

Tele vagy energiával és tenni akarással? Vagy éppen azon panaszkodsz, hogy beteg és fáradt vagy attól, hogy állandóan beteg és fáradt vagy? Talán az év energiáit arra használhatnád, hogy feltöltsd magad és egyre erősebbé válj. 

Néha teljesen kimerülünk és egy kis megfázás teljesen ledönt a lábunkról. Sokkal megtörténik, hogy teljesen elmegy a hangjuk, ezáltal képtelenek megállni a helyüket a munkában. Talán arról van szó, hogy nem készíted elő és véded megfelelően az energiáidat. Ha folyamatosan arról beszélsz, hogy a legnagyobb félelmed a munkád elvesztése, akkor nagy esélyed van rá, hogy a félelmed valósággá válik.

Arról nem is beszélve, hogy az érzelmi trauma beteggé tehet. Ám gyorsabban felgyógyulhatunk valós betegségünkből, ha foglalkozunk a mögöttük meghúzódó érzelmi gondokkal, nehézségekkel. Most megmutatjuk azt az 5 leggyakoribb betegséget, mely egyfajta reakció a félelmeink feldolgozása érdekében. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. Mandulagyulladás/torokfájás

Olyan érzés, mintha borotvapengéket nyelnél le, ismerős? Ilyenkor a tested az üzeni, hogy túlságosan védekezel, kontroll alatt vagy, illetve megfélemlít valami. A torok a kommunikáció jelképe, ha elnyomod mondanivalódat, azt annak egészsége fogja megszenvedni. Félsz kimondani valamit, félsz annak következményeitől. Az emberek félnek őszintén beszélni, ez megbénítja őket és fizikai tüneteket okozhat. A fájdalom a szabadság kulcsa. Tulajdonképpen ebben a folyamatban a bűnbánat energiája is érintett. Ha őszinte leszel, annak viselned kell a negatív következményeit. Ha nem mondasz igazat, akkor is fizetned kell. Az igazság kimondása a legjobb, amit tehetsz. Lehetőséget kapsz arra, hogy a másik annak fényében dönthessen, megbocsáthasson esetleg neked. Ha folyamatosan nyomja a válladat a bűnbánat. akkor hasonló embereket vonzol az életedbe. Mondj igazat, szabadítsd fel magad, meglátod sokkal jobb lesz.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL