Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

A vakbélgyulladás 8 figyelmeztető jele - Soha nem szabad figyelmen kívül hagyni ezeket a jeleket!

Szerző:
Szabó Anna
A vakbélgyulladás miatti műtét az egyik leggyakoribb az orvosi beavatkozások között. Bár látszólag csupán rutinművelet, ám nagyon nehéz diagnosztizálni, mert a tüneteket könnyen összetévesztheted másokkal, ami különösen veszélyes a kiskorú gyermekek és a nők esetében. Mutatjuk mi az, amire okvetlenül figyelj oda!

Az első tünet általában a gyomor vagy a has tájékán jelentkező fájdalom. Ez a fájdalom aztán egyre fokozódik, és egyre intenzívebbé válik. Megjelenhetnek más tünetek is emellett, ilyen például az étvágytalanság, a hányinger, a hányás és a láz is.

A betegségnek 3 alapvető jellemzője van, ezek pedig a következők, emésztési tünetek, szepszis és lokalizált peritonitis. Ezek a tünetek sokszor megtévesztőek lehetnek, mert könnyen összetéveszthető a gasztroenteritis, az irritábilis bél szindróma (IBS), a székrekedés, a húgyhólyaggal kapcsolatos problémák, a vizelettel kapcsolatos fertőzések, a Crohn-betegség vagy a kismedencei fertőzés tüneteivel.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

4. Hasmenés

Fontos, hogy hidratált maradj, és ha bármilyen tünetet, például vérzést észlelsz, azonnal fordulj orvoshoz.

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL