KÖZÉRZET

A cukorbetegség 8 figyelmeztető jele, amely a bőrön jelenik meg

Sajnos a cukorbetegség a szervezetnek szinte minden részét érintheti, ideértve a bőrt is. Meglepő módon a bőrproblémák jelzik legelőször, hogy valaki cukorbetegségben szenved. A jó hír az, hogy a legtöbb cukorbetegség hatékonyan kezelhető, ha felismered ezeket a jeleket, és még a korai szakaszban megtörténik mindez.

Néhány ilyen probléma persze akkor is kialakulhat, ha éppen nem vagy cukorbeteg, de leginkább a cukorbetegségben szenvedő emberek hajlamosak az alábbiakra:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

  • Necrobiosis Lipoidica Diabeticorum

Ez egy olyan állapot, amit az erek elváltozása okoz a bőrön. Bőrpír alakul ki, amely hasonló a diabéteszes dermopathiához. Azonban ezek a foltok sokkal mélyebbek, a számuk kevesebb, ellenben nagyobb a kiterjedésük. A kialakulások általában halovány, vöröses foltok formájában történik. Néha olyannak tűnnek, mint ha egyfajta fényes hegek lennének, a szélei pedig lila színűek. Az erek áttetszenek a bőrfelszín alatt. A necrobiosis lipoidica diabeticorum fájdalmas és viszkető érzést is eredményezhet. A foltok akár ki is fakadhatnak. Bár ez ugyan ritka, de a felnőtt nőket inkább érintheti. Mindazonáltal, mindenképpen fordulj orvoshoz, ha a hegek felszakadnak, vagy viszkető érzést tapasztalsz.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL