KÖZÉRZET

A 6 leggyakoribb ok, mely asztmás tüneteket válthat ki - Érdemes odafigyelni!

Szerző:
Szabó Anna
Ha asztmában szenvedsz, akkor valószínűleg tisztában vagy azzal, hogy vannak bizonyos dolgok, amelyek ronthatnak az állapotodon és asztmás rohamokat válthatnak ki. Az alábbi irányelveket követve azonban megkímélheted magad mindettől.

Az asztma egy olyan betegség, amely a légutak gyulladását okozza a tüdőben. Ha pedig valami irritálja a légutakat, akkor még inkább megduzzadnak. Ez váltja ki a köhögést, a mellkasi szorítást és akár légszomjat is eredményezhet. Fontos, hogy a kezelő orvosod megfelelő kezelési tervet dolgozzon ki veled együtt, és jelentős életmódbeli változásokra van szükség. Így kerülhetőek el ugyanis az asztmát kiváltó tényezők. Az ilyen jellegű életmódváltás megóv az asztmás megbetegedés komplikációitól és segítenek a jó közérzet megőrzésében. Az alábbi tényezők váltanak ki leggyakrabban asztmás tüneteket:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL