KÖZÉRZET

9 nőknek ajánlott orvosi vizsgálat, melyekkel megelőzhetőek az egyes veszélyes betegségek

A megfelelő időben történő diagnózis elengedhetetlen a hatékony kezeléshez. Sok betegség csak akkor gyógyítható, ha időben fény derül rájuk. A szűrővizsgálatok célja a korai stádiumban lévő különböző betegségek felismerése.

Különböző életkorokban különböző vizsgálatokra van szükség, és ezeknek a vizsgálatoknak a gyakorisága függ a családtagok kórtörténetétől és más kockázati tényezőktől is. Az alábbiakban felsoroljuk azoknak a betegségeknek és tüneteknek a listáját, amelyeket minden nőnek alaposan meg kell figyelnie saját magával kapcsolatban.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

4. Bőrrák

Számos fajtája létezik a bőrráknak, amelyek közül a melanoma a legveszélyesebb típus. Más tényezők mellett a túlzott napsugárzás is növelheti kialakulásának kockázatát. A családban előforduló megbetegedések is növelik a kockázati tényezőt. Ha bármilyen elváltozást, szeplőt vagy más foltot észlelsz a bőrön, akkor itt az ideje, hogy ellátogass az orvosodhoz. Végeztess rendszeres vizsgálatot bőrgyógyásszal vagy más szakemberrel, aki alaposan megvizsgálja a bőröd.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL