KÖZÉRZET

9 nőknek ajánlott orvosi vizsgálat, melyekkel megelőzhetőek az egyes veszélyes betegségek

A megfelelő időben történő diagnózis elengedhetetlen a hatékony kezeléshez. Sok betegség csak akkor gyógyítható, ha időben fény derül rájuk. A szűrővizsgálatok célja a korai stádiumban lévő különböző betegségek felismerése.

Különböző életkorokban különböző vizsgálatokra van szükség, és ezeknek a vizsgálatoknak a gyakorisága függ a családtagok kórtörténetétől és más kockázati tényezőktől is. Az alábbiakban felsoroljuk azoknak a betegségeknek és tüneteknek a listáját, amelyeket minden nőnek alaposan meg kell figyelnie saját magával kapcsolatban.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. Csontritkulás és csonttörések

Ha osteoporosisban szenvedsz, a csontok meggyengülnek és törékennyé válnak. Ez azt jelenti, hogy a csontjaid akkor is eltörhetnek, ha nem éri különösebb fizikai hatás. Ha elérted a menopauza időszakát, az osteoporosis kockázata nő. Szerencsére vannak olyan vizsgálatok, amelyek segítenek az osteoporosis megelőzésében és lehetővé teszik az időben történő kezelését. Az osteoporosis diagnosztizálására létezik egyfajta röntgensugár, amelyet kettős energiájú röntgensugaras abszorpciómérésnek (DXA) is neveznek, és ami 65 évesnél idősebb nők számára kifejezetten ajánlott. Ám egyes esetekben, ha nagyobb a kockázat, korábbi életkorban is szükségessé válhat a vizsgálat.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL