Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

9 nőknek ajánlott orvosi vizsgálat, melyekkel megelőzhetőek az egyes veszélyes betegségek

Szerző:
Szabó Anna
A megfelelő időben történő diagnózis elengedhetetlen a hatékony kezeléshez. Sok betegség csak akkor gyógyítható, ha időben fény derül rájuk. A szűrővizsgálatok célja a korai stádiumban lévő különböző betegségek felismerése.

Különböző életkorokban különböző vizsgálatokra van szükség, és ezeknek a vizsgálatoknak a gyakorisága függ a családtagok kórtörténetétől és más kockázati tényezőktől is. Az alábbiakban felsoroljuk azoknak a betegségeknek és tüneteknek a listáját, amelyeket minden nőnek alaposan meg kell figyelnie saját magával kapcsolatban.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

1. Mellrák

Fontos felismerni a mellrákot, mielőtt áttétes lesz. A 30-as évektől kezdve az emlővizsgálat legyen része az éves vizsgálatoknak. Ha nagyobb a mellrák kialakulásának kockázata a családban, érdemes minél tovább szoptatni. A mammográfia a leggyakoribb vizsgálat annak megállapítására, hogy van-e mellrákod. Konzultálj orvosoddal arról, hogy mennyire gyakoriak az emlőrákos megbetegedések a családban, ő javasolni fogja a gyakoribb vizsgálatot, ha szükséges.

közérzet egészség tündérek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL