KÖZÉRZET

9 jele, hogy szervezeted nem tudja megfelelően megemészteni a húst - Tán nem is gondolnád!

Sokan nem tudnak ellenállni egy gusztusosan elkészített sült húsnak, vagy egy szaftos hamburgernek. Annak ellenére, hogy a hús tele van értékes tápanyagokkal, számos természetes kémiai toxint, és telített zsírt tartalmaz, melyek nehezítik az emésztést. A túlzott húsfogyasztásnak komoly következményei lehetnek, növeli a szív- és érrendszeri betegségek, a diabétesz és a rák kialakulásának kockázatát.

Nézzük meg, hogy milyen tünetei lehetnek annak, ha nem tudjuk jól megemészteni a húst. Te tapasztaltál ilyen tüneteket? Lehet, hogy újra kellene gondolnod a táplálkozási szokásaidat?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról,  angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. Karikás szemek

Nem feltétlenül az alváshiány vagy a fáradtság jelei. Lehet, hogy a húst nem tudod megfelelően megemészteni, és ez meg látszik az arcodon Ha sokszor tapasztalod a sötét karikákat, táskákat a szemed alatt, különösen ha húst eszel, akkor egyértelműen problémád van a húsok megemésztésével. A leterhelt bélfal az emésztetlen húsok fehérjéit átereszti, amelyek így a véráramba jutnak, mint betolakodók, aktivizálják az immunrendszert. Eredményképpen sötét karikák jelennek meg a szemed alatt.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL