KÖZÉRZET

9 jel, hogy dehidratált a szervezeted - Inkább ne próbáld ki, milyen az!

Meglepően sokan nem fogyasztanak elegendő folyadékot, sőt, az ajánlott mennyiségnek még csak a közelébe sem érnek. Márpedig az, hogy a szervezet nem jut elég vízhez, komoly egészségügyi gondokhoz vezet, például emésztési problémák, húgyúti fertőzések, szorongás és krónikus fáradtság.

Mivel víz alkotja a test 60 %-át, az izmok 75 %-át, az agynak pedig a 85 %-át, nagyon komolyan kell vennünk a dehidratáltság kérdését. A kiszáradás nagyon sok testrész funkcióját gátolhatja, ezért érezheted magad letargikusnak, betegnek és depressziósnak, ha nem fogyasztasz elegendő mennyiségű vizet. Azonban, ha tudod, mire kell figyelned, akkor elkerülheted a dehidratáció súlyos szövődményeit.

{KEPGALERIA}

3. Gyakori hát és ízületi fájdalmak

Mivel a porcok 80 %-át víz alkotja, a megfelelő folyadékpótlás elengedhetetlen a csontok és ízületek egészséges működéséhez. A víz a csontok között egyfajta „kenést” biztosít, mely védelmet nyújt a szervezetnek a megerőltető tevékenységek, a hirtelen mozdulatok, az elesés vagy egy megbotlás során. Ezenkívül a hátfájás veseproblémák jelzője is lehet, így ha gyakran fáj a hátad, jó, ha több vizet fogyasztasz.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL