KÖZÉRZET

9 élelmiszer és gyógyszer, amit nem érdemes kombinálni - Jó, ha észben tartod!

Mindenki előtt köztudott, hogy az egyes gyógyszereket csak előírás szerint szabad szedni, és megfelelő étrendre van szükség a gyógyszeres kezelés alatt. Ám azt már kevesebben tudják, hogy bizonyos ételféléket nem igazán ajánlott néhány gyógyszer szedése alatt fogyasztani, ezért összeállítottunk egy listát 9 olyan élelmiszer és gyógyszerpárosításról, amit nem szabad együttesen kombinálni. 

Mindig fordulj a házi orvosodhoz a legártalmatlanabb gyógyszer szedése esetén is! Minden ember szervezete egyedi módon reagál ugyanis egyes gyógyszerek és élelmiszerek együttesére, ezért a lentieket vedd csupán iránymutatásnak!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

9. Antidepresszánsok

(Hosszan tartó depresszió kezelésére felírt gyógyszerek)

  • Gyógyszerek tartalma: az összes MAO-gátlók (tranilcipromin, fenelzin, nialamid).
  • Korlátozott: tiraminban gazdag élelmiszerek.

Az antidepresszánsok tartalmaznak egy monoamin-oxidáz inhibitort, ami kölcsönhatásba lép a tiraminnal, és kritikus mértékben megnöveli a vérnyomást. A tiramin olyan aminosav, ami a proteinben gazdag élelmiszerek emésztése közben képződik. Megtalálható az érlelt húsokban, sajtokban és halakban, szárazkolbászban vagy a konzerv húsban és halban is.

Forrás: https://brightside.me

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL