KÖZÉRZET

9 élelmiszer és gyógyszer, amit nem érdemes kombinálni - Jó, ha észben tartod!

Mindenki előtt köztudott, hogy az egyes gyógyszereket csak előírás szerint szabad szedni, és megfelelő étrendre van szükség a gyógyszeres kezelés alatt. Ám azt már kevesebben tudják, hogy bizonyos ételféléket nem igazán ajánlott néhány gyógyszer szedése alatt fogyasztani, ezért összeállítottunk egy listát 9 olyan élelmiszer és gyógyszerpárosításról, amit nem szabad együttesen kombinálni. 

Mindig fordulj a házi orvosodhoz a legártalmatlanabb gyógyszer szedése esetén is! Minden ember szervezete egyedi módon reagál ugyanis egyes gyógyszerek és élelmiszerek együttesére, ezért a lentieket vedd csupán iránymutatásnak!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

6. Pajzsmirigyhormonok helyes működésére felírt gyógyszerek

(Csökkent pajzsmirigyműködés megelőzésére és kezelésére felírt gyógyszerek)

  • Gyógyszerek tartalma: levotiroxin.
  • Korlátozott: szója, gesztenye, rost.

Figyelembe kell venni a levotiroxin és az annak megfelelő (Euthyrox, Bagothyrox, L-tiroxin) hatóanyagú gyógyszereket, mivel ha ezeket szójával készült élelmiszerekkel fogyasztod együtt, akkor az blokkolja a gyógyszer felszívódását. A gesztenye és rostokban gazdag élelmiszerek hasonló hatással bírnak.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL