KÖZÉRZET

8 meggyőző érv, hogy miért ölelkezz többet

Sokan érzik úgy, hogy áthatja mindennapjaikat a stressz, ami a családi életet, a munkát és minden egyebet is érint. Többféle módszer van arra, hogy leküzdd a stresszt, ám szerencsére az egyik leghatásosabb mindenki számára egyszerűen elérhető az ölelés - csodákra képes, elűzi a stresszt, és energiával tölt fel. Kutatások szerint, aki sokat ölelkezik, annak az élete is boldogabb, nyugodtabb lesz.

Olvasd el a lentieket, és ne feledkezz meg arról, hogy megöleld a körülötted lévőket, és tedd ezt minél gyakrabban. Ingyenes, öleld hát kebledre a világot. Most, hogy már mindezt tudod, nézzük az okokat, miért is jó ölelni:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

6. Elősegíti a gyermekek harmonikus fejlődését

Az ölelés jó hatással van a kisbabák egészségére, és a fejlődésük kiegyensúlyozott lesz, ők pedig boldogok. Felfedezték az összefüggést aközött, hogy akiket kisbabakorukban ölelgettek, azok felnőtt korukban is kiegyensúlyozottabbak lettek. A vizsgálatok kimutatták, hogy akiket többet ölelnek meg, az a stresszhelyzeteket is jobban kezeli, és könnyebben alakít ki kapcsolatokat másokkal. Öleld át a gyermekedet tehát, ahányszor csak teheted, és mutasd ki, mennyire szereted őt, mert ez mindkettőtök egészségi állapotára jó hatással van.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL