KÖZÉRZET

8 élelmiszer, ami növeli a libidódat - Fogyaszd el és figyeld a szikrát!

Az étel többről szól, mint a tápanyagokról, amire szükségünk van. Manapság az étel az ízéről, a tálalásáról, a nagyszerűségéről és a neked okozott élvezetről szól. Az élelmiszerek orvosi célzattal is használhatók, így a libidó csökkentésére vagy növelésére is. Az afrodiziákumok olyan élelmiszerek, melyek támogatják a libidót. Használhatod őket a saját, vagy a szerelmed libidójának serkentésére.

Számos olyan tápanyag van, melyek segítségével fejleszthető a szexuális szervek egészsége. Fokozzák a vágykeltő tulajdonságokat, növekszik a test hőmérséklet, fokozódik a szívdobogás vagy a fizikai energia, kívánatossá tesz. Íme, 8 afrodiziákum, amely serkenti a libidódat:

 

 

 

 

8. Osztriga

A tengergyümölcseit mindig is dekadens és ízletes éteknek tartották, és meg is van az oka, hogy miért azonosítják a romantikával. Az osztriga a legjobban ismert természetes afrodiziákum, mely jó hírnevét a termékenységnővelő tulajdonságának is köszönheti. Ennek az az oka, hogy két aminosavat, D-aszparaginsavat és N-metil-D aszparaginátot tartalmaz, melyek a szexuális hormonok szintjét növelik a nőkben és férfiakban egyaránt.

 

Az afrodiziákumok minden egyes kultúrában jól ismertek, egyes kultúrákban más-más ételt tartanak a romantika és intimitás segítőjének. Ezek olyan élelmiszerek, amelyek a határaikon túl is jó egészséget és libidót biztosítanak.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL