KÖZÉRZET

8 élelmiszer, ami növeli a libidódat - Fogyaszd el és figyeld a szikrát!

Az étel többről szól, mint a tápanyagokról, amire szükségünk van. Manapság az étel az ízéről, a tálalásáról, a nagyszerűségéről és a neked okozott élvezetről szól. Az élelmiszerek orvosi célzattal is használhatók, így a libidó csökkentésére vagy növelésére is. Az afrodiziákumok olyan élelmiszerek, melyek támogatják a libidót. Használhatod őket a saját, vagy a szerelmed libidójának serkentésére.

Számos olyan tápanyag van, melyek segítségével fejleszthető a szexuális szervek egészsége. Fokozzák a vágykeltő tulajdonságokat, növekszik a test hőmérséklet, fokozódik a szívdobogás vagy a fizikai energia, kívánatossá tesz. Íme, 8 afrodiziákum, amely serkenti a libidódat:

 

 

 

 

6. Áfonya

Az áfonya több módon is pozitívan befolyásolja a szervezeted állapotát. Finom, egészséges nassolni való és számos étkezéshez felhasználható. Arról nem beszélve, hogy megőrzi a jó véráramlást, ami mindig pozitívan hat a libidóra. Továbbá, az áfonya rostokban gazdag, ami segít, a koleszterin szervezet általi eltávolításában, mielőtt az kirakódna az artériák falára. Az alacsonyabb koleszterinszint és az emelkedett véráramlás segíti a vér pénisz felé áramlását a szex alatt, ami keményebb és tartósabb erekcióhoz vezet.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL