KÖZÉRZET

8 élelmiszer, ami növeli a libidódat - Fogyaszd el és figyeld a szikrát!

Az étel többről szól, mint a tápanyagokról, amire szükségünk van. Manapság az étel az ízéről, a tálalásáról, a nagyszerűségéről és a neked okozott élvezetről szól. Az élelmiszerek orvosi célzattal is használhatók, így a libidó csökkentésére vagy növelésére is. Az afrodiziákumok olyan élelmiszerek, melyek támogatják a libidót. Használhatod őket a saját, vagy a szerelmed libidójának serkentésére.

Számos olyan tápanyag van, melyek segítségével fejleszthető a szexuális szervek egészsége. Fokozzák a vágykeltő tulajdonságokat, növekszik a test hőmérséklet, fokozódik a szívdobogás vagy a fizikai energia, kívánatossá tesz. Íme, 8 afrodiziákum, amely serkenti a libidódat:

 

 

 

 

5. Chili paprika

A chili paprika nem csak az ételeidet ízesíti meg, hanem az életedet is – főként a szerelmi életedet. Chili hatására az agy endorfint termel, ami segít a relaxálásban és jókedvre derít. Tehát, ha szeretnéd megfűszerezni a szexuális életedet, fűszerezd meg az ételedet is!”

Ha olyan fogást fogyasztasz, amiben chili paprika van, akkor növekszik a pulzusod és a testhőmérsékleted. Természetesen ebben az állapotban, sokkal inkább érzed azt, hogy kedved lenne játszadozni egy kicsit a partnereddel. Számos olyan fogás van, amihez remekül illik a chili.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL