KÖZÉRZET

8 élelmiszer, ami növeli a libidódat - Fogyaszd el és figyeld a szikrát!

Az étel többről szól, mint a tápanyagokról, amire szükségünk van. Manapság az étel az ízéről, a tálalásáról, a nagyszerűségéről és a neked okozott élvezetről szól. Az élelmiszerek orvosi célzattal is használhatók, így a libidó csökkentésére vagy növelésére is. Az afrodiziákumok olyan élelmiszerek, melyek támogatják a libidót. Használhatod őket a saját, vagy a szerelmed libidójának serkentésére.

Számos olyan tápanyag van, melyek segítségével fejleszthető a szexuális szervek egészsége. Fokozzák a vágykeltő tulajdonságokat, növekszik a test hőmérséklet, fokozódik a szívdobogás vagy a fizikai energia, kívánatossá tesz. Íme, 8 afrodiziákum, amely serkenti a libidódat:

 

 

 

 

4. Tojás

Amikor reggelente készülsz a reggelihez és feltörőd a tojást az omletthez, valószínű nem jut eszedbe, hogy a reggelid a libidódra is hat. Ahogy látni fogod, a tojás nagyszerű étel, ami jókedvűvé tesz és serkenti a libidódat. A történelem során mindig elismert szexuális vágykeltő volt. Ennek a hihetetlen élelmiszernek magas a B6 és B5 vitamin tartalma. Ezek a vitaminok kiegyensúlyozzák a szexuális hormonjainkat. A stressz ellen is felveszi a harcot, ami egyébként gátolja a jó szexet.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL