KÖZÉRZET

8 élelmiszer, ami növeli a libidódat - Fogyaszd el és figyeld a szikrát!

Az étel többről szól, mint a tápanyagokról, amire szükségünk van. Manapság az étel az ízéről, a tálalásáról, a nagyszerűségéről és a neked okozott élvezetről szól. Az élelmiszerek orvosi célzattal is használhatók, így a libidó csökkentésére vagy növelésére is. Az afrodiziákumok olyan élelmiszerek, melyek támogatják a libidót. Használhatod őket a saját, vagy a szerelmed libidójának serkentésére.

Számos olyan tápanyag van, melyek segítségével fejleszthető a szexuális szervek egészsége. Fokozzák a vágykeltő tulajdonságokat, növekszik a test hőmérséklet, fokozódik a szívdobogás vagy a fizikai energia, kívánatossá tesz. Íme, 8 afrodiziákum, amely serkenti a libidódat:

 

 

 

 

3. Csokoládé

Mindenki szereti a csokoládét és a legtöbbünk a romantikával azonosítja, ezért van az, hogy Valentin napon valamilyen formában megjelenik. Ám a csoki több, mint egy ízletes nassolnivaló. Valójában remek szerotonin forrás, ami serkenti a hangulatot és boldogabbá tesz. Amikor boldogabbnak érzed magad, a libidód könnyen fokozódik, amikor szükséges.

Válasz olyan csokit, aminek a kakaótartalma 60-70 % és egyél egy kockát belőle. A feketecsokoládé hatására a szex során felszabaduló kémiai anyagokhoz hasonló vegyületek szabadulnak fel. Ezek az endorfinok segítenek a partnered iránti vágyad felkeltésében. Szóval, amikor a randipartneredtől csokoládét kapsz, ne szégyellj falatozni belőle.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL