KÖZÉRZET

8 élelmiszer, ami növeli a libidódat - Fogyaszd el és figyeld a szikrát!

Az étel többről szól, mint a tápanyagokról, amire szükségünk van. Manapság az étel az ízéről, a tálalásáról, a nagyszerűségéről és a neked okozott élvezetről szól. Az élelmiszerek orvosi célzattal is használhatók, így a libidó csökkentésére vagy növelésére is. Az afrodiziákumok olyan élelmiszerek, melyek támogatják a libidót. Használhatod őket a saját, vagy a szerelmed libidójának serkentésére.

Számos olyan tápanyag van, melyek segítségével fejleszthető a szexuális szervek egészsége. Fokozzák a vágykeltő tulajdonságokat, növekszik a test hőmérséklet, fokozódik a szívdobogás vagy a fizikai energia, kívánatossá tesz. Íme, 8 afrodiziákum, amely serkenti a libidódat:

 

 

 

 

2. Bazsalikom

Számos fogás népszerű összetevője, nem csak egy egészséges zöld fűszer, hanem afrodiziákumként is használható, szenvedélyesebbé teszi a mindennapokat. Segíti a megfelelő keringést, ami a fokozottabb véráramlás által serkenti a libidódat. Nyilvánvalóan, nem a legkívánatosabb étel választás, de tarts velünk! A bazsalikom serkenti a vérkeringést, stimulálja a nemi vágyat és növeli a termékenységet. Meglepetésünkre, a bazsalikom illata vággyal telivé tesz. Természetes gyógyszerként a fejfájást is enyhítheti.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL