Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

7 tennivaló az ellen, ha állandóan fáradtnak érzed magad

Szerző:
Szabó Anna
A fáradtság olyasmi, mint az energia és a motiváció hiánya (mind fizikai, mind mentális). Eltér attól, amikor csupán álmos vagy, és aludni szeretnél egy nagyot. A fáradtság nagyon gyakori panasz, és fontos tudni, hogy nem betegség, hanem tünet. 

Minden ember érzi magát olykor fáradtnak, és ez érzés az életkor előrehaladtával növekszik. Főként a 35. életévtől az 50-es évek végéig érzi az ember leginkább azt, hogy „kiégett” és „túlterhelt”. Sok ember küzd ilyenkor fokozott fáradtsággal, ám a jó hír az, hogy van megoldás. Minden, amire szükséged van: megismerni az ezzel kapcsolatos teendőket, emellett némi akaraterő és egy csésze kávé. Íme, 7 tennivaló az ellen, ha állandóan fáradt vagy:

.

 

 

 

2. Rendszeres testmozgás

A testmozgás az, ami utolsónak jut az ember eszébe, ha fáradt. Ugyanakkor számos tanulmány szerint a rutingyakorlatok bizony növelik az energiaszintet. A rendszeres testmozgás következtében javul az életminőség és növekszik az életerő. Az ilyen embereknek az önbizalma is nagyobb. Javul a szív, a tüdő és az izmok teljesítőképessége, ezáltal több energiához jutsz, és erősebbnek érzed magad.

közérzet egészség fáradtság
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL